Stralen en Coaten

Wie de levensduur van zijn bedrijfsmiddelen weet te verlengen bespaart kosten. Wij maken wat nieuw is sterker en wat versleten is weer nieuw. Als het gaat om het onderhouden of reviseren van pompen, het repareren van leidingen, het tegengaan van erosie en corrosie of het vervangen van doorgesleten onderdelen van machines… QMR weet met meer 20 jaar ervaring hoe u uw kostenplaatje laag kunt houden.

Vervang wat stuk is niet zomaar. Informeer eerst bij QMR. De kans is groot dat wij uw bedrijfsmiddelen tegen een fractie van de kosten beter kunnen maken, zodat u snel en voordelig weer aan de slag kunt. Wij werken met ongekende snelheid en enthousiasme.

Wat doen we?

  • Stralen/coaten op locatie
  • Stralen/coaten in onze eigen werkplaats
  • Stofvrijstralen
  • Glasparelen
  • Gevels waterstralen

Slijtage

We zitten niet vast aan één merk maar adviseren u wat het beste is in uw situatie. Dat kan Belzona, Stopaq of Polyester zijn, maar andere merken behoren ook tot de mogelijkheden.

QMR neemt voor een groeiend aantal klanten producten af bij haar leveranciers, zodat wij een inkoopvoordeel realiseren waar we u als klant graag van mee laten profiteren!

Wordt ook klant bij Quick Multi Repair en bel ons NU voor een afspraak!